Permis ANPA

Obtinerea pe cont propriu a vizei ANPA pentru permisul de pescuit recreativ/ sportiv in 2014:

 1. achizitionarea unui timbru fiscal de 2 lei de la Posta Romana;
 2. achitarea taxei (30 lei pentru permisele cu valoare integrala si 10 lei pentru permisele cu tarif redus) la Trezoreria de care apartineti cu domiciliul. Pentru bucuresteni la Trezorerie se plateste de unde apartii cu domiciliul nu la orice Trezorerie de sector! Esti din sector 2 te duci la Trezoreria sector 2. In cazul in care esti din alta localitate poti plati la orice sucursala de sector a Trezoreriei;
 3. copie xerox dupa chitanta de la Trezorerie;
 4. deplasarea in timpul programului de lucru la filiala ANPA de care apartineti cu domiciliul, unde veti prezenta: chitanta + copia Trezorerie, permisul plastifiat ANPA (cel emis in 2012 sau 2013), timbru fiscal. Pentru Bucuresti adresa este Str. Transilvaniei, nr.2, sectorul 1, etaj 4 camera 407.
 5. pe chitanta de la trezorerie vi se ataseaza matca de la timbrul judiciar, se stampileaza si se noteaza “Vizat 2014″.

Acestia sunt pasii urmati de noi pentru vizarea permisului ANPA.

Pentru pensionari este necesar un talon de pensie emis in anul 2014 si copie dupa acesta. Pe acest talon de pensie se pune matca de la timbru fiscal de 2 lei, stampila ANPA si  se noteaza “Vizat 2014″. Nu uitati sa aveti la voi si permisul plastifiat ANPA. Alte informatii obtinute de la ANPA cu ocazia vizarii permisului:

 • Nu exista la acest moment tiparite acele “timbre” care trebuiau sa fie fie aplicate pe cardul plastifiat.
 • Nu exista la acest moment alte tipuri de permise plastifiate tiparite.
 • Pentru cei care apartin de diferite Asociatii de pescari sportivi, acestea se vor informa si ocupa de obtinerea vizei.

ANPA clarifica situatia permiselor de pescuit pentru anul 2014. Astfel, “practicarea pescuitului recreativ/sportiv pentru anul 2014 se face în baza permisului de pescuit recreativ/sportiv, a chitantei privind plata taxei de autorizare pentru anul 2014 sau a talonului de pensie, dupa caz.

Chitanţele privind plata taxei de autorizare, precum şi taloanele de pensie, însoţite de timbrul fiscal în valoare de 2 lei, se vor viza de către personalul structurilor regionale ale A.N.P.A., sau de către reprezentanţii asociaţiilor de pescari (recreativ/sportiv), legal constituite, aflate în evidenţele A.N.P.A., după caz, cu respectarea reglementărilor în vigoare.”

Programul filialelor ANPA :

 • SEDIUL CENTRAL – Luni – Vineri 08:30 – 16:30
 • Filiala Regionala Moldova – Vineri 08:30 – 16:30
 • Filiala Regionala Muntenia – Vineri 08:30 – 16:30
 • Filiala Regionala Oltenia – Vineri 08:30 – 16:30
 • Filiala Regionala Transilvania – Vineri 08:30 – 16:30 la toate punctele de lucru (Timisoara,Arad,Oradea,Deva,Satu Mare, Baia Mare,Cluj,Sibiu,Tg-Mures)
 • Directia Maritima – Vineri 08:30—16:30

 

                        ÎN ATENȚIA PESCARILOR SPORTIVI

Practicarea pescuitului recreativ/sportiv pentru anul 2013 se face în baza permisului de pescuit recreativ/sportiv eliberat de A.N.P.A in anul 2012 si a chitanţei privind plata taxei de autorizare pentru anul 2013 sau a talonului de pensie, după caz, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură.

Permisele de pescuit recreativ/sportiv se vizează de la data publicării în Monitorul Oficial al României Partea I, a Hotărârii de Guvern pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură.

ADRESE ANPA MUNTENIA:

ADRESE ANPA MOLDOVA:


ADRESE ANPA OLTENIA:


ADRESE ANPA TRANSILVANIA:

56 vizitatori online

Logare in site

Am uitat parola
 

Date contact

E-mail:contact@info-pescar.ro

 

Telefon:

info-pescar.ro Web analytics